Ajutorul lui Dumnezeu

“Încredinteaza-ti soarta în mâna Domnului si El te va sprijini” – Psalm 55:22. 
 
Atât traducerea engleza, cât si cea spaniola, reda versetul acesta prin cuvintele: “Arunca-ti sarcina asupra Domnului si El te va sprijini”. Intr-un mod asemanator îl citeaza si apostolul Petru, când spune: “Si aruncati asupra Lui toate îngrijorarile voastre, caci El Însusi îngrijeste de voi” - 1Petru 5:7.
 
O promisiune pretioasa pentru orice crestin angajat în lupta vietii si a credintei! Un verset din Scriptura cu ale carui gânduri merita sa-ti alimentezi, înca de dimineata, mintea si sufletul, înaintea  provocarilor care te asteapta de-a lungul zilei
 
Sa observam ca promisiunea nu este ca Domnul va îndeparta povoara pe care i-o încredintam, nici ca El o va purta în locul nostru. Promisiunea este ca El ne va sprijini asa încât noi s-o putem purta. Domnul nu ne elibereaza de responsabilitati, ci ne întareste sa le putem îndeplini. El nu ne fereste de conflicte, ci ne va face în stare sa le biruim.  El nu va îndeparta încercarea de la noi, însa ne va ajuta Sa fim rabdatori si victoriosi, când trecem prin ea. El nu va micsora duritatea si severitatea circumstantelor vietii noastre, îndepartând elementele ei dificile, spinii si maracinii, facându-ne astfel viata usoara, ci va pune har dumnezeiesc  în inimile noastre, asa încât sa ne putem bucura în toate circumstantele grele si adverse.
 
“Harul Meu îti este de ajuns, caci puterea Mea în slabiciune este facuta desavârsita” - 2 Corinteni 12:9. 
 
“Pot totul în Hristos, care ma întareste” - Filipeni 4:13.
 
Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu